Gyakran Ismételt Kérdések

Hol lehet jegyet vásárolni az Álomutazóra?

Az tulipantunder.hu weboldalon keresztül, illetve a jegy.hu-n. Erzsébet-utalvánnyal kizárólag a Gruber Travel irodáiban lehet fizetni. A Szép Kártyával történő jegyvásárlásra sajnos sehol nincs lehetőség.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a viagogo.com oldalon vásárolt jegyekért felelősséget vállalni nem tudunk, az oldallal jegyértékesítésre, promócióra és más egyéb tevékenységre vonatkozóan nem állunk szerződéses viszonyban.

Milyen típusú jegykategóriák vannak?

ÁLOMJEGY


Az Álomjegy tulajdonosainak különleges interaktív kalandban lehet része az előadás során, hiszen az Álomkészítők segítői leszenek. Feladatuk nem kevesebb lesz, mint az álomeffektek, álomhatások létrehozása. Sőt, a belépő mellé VIP parkolási lehetőség, catering szolgáltatás és speciális arcfesték is jár. Az Álomjegyek a jegytükör sötétebb kékkel színezett részében találhatóak.

UTAZÓJEGY


Az Utazójegy birtokosai a darab egyik főszereplőjének, a Báránynak (Szabó Győző) segítenek átkelni a valóságból az álomba. Ha pedig kedvük tartja, részt vehetnek a Bárány Fitness-ben is, ami nem más, mint a speciális Álomdal koreográfiája. Az Utazójegyek a jegytükör sárgával színezett részében találhatóak.

OKOSJEGY


Az Okosjegy tulajdonosai Nagyokos (Hajdu Steve), a barátságos robot segítői lesznek. De ez még semmi! Mivel Nagyokosnak gyengéje a nyuszis színező, így természetes, hogy minden Okosjegyesnek kedveskedik karácsonyra eggyel. Az Okosjegyesek a jegytükör világoskékkel színezett részében találhatóak.

Mi az ÁLOMTÚRA, mit tartalmaz?


Az Álomjegyesek és az Utazójegyesek lehetőséget kapnak az Álomtúra nevű extra csomag megvásárlásával, hogy bejárják a backstage-et. A túrázókat egy színész fogadja, ő köszönti őket, és vezeti be a szuperprodukció rejtelmeibe. Az idegenvezetés után pedig elkészítjük az Álomutazó plakátfotóját is az Álomtúra résztvevőinek. Ezt az előadás szünetében nyomtatva, valamint online formában is átvehető lesz.

Az ÁLOMTÚRÁRA a szülőknek is jegyet kell venni?

Igen, a backstage túra minden résztvevőjének szükséges Álomtúra jeggyel rendelkeznie. A 12 éven aluli gyerekeket sajnos nem áll módunkban kísérő nélkül beengedni.

Hány éves kortól ajánlott az Álomutazó?

Az előadás hatéves kortól ajánlott.

Azon 6 év alatti gyereknek is szükséges jegy, aki a kísérője ölében üli végig az előadást?

Három év alatti gyerekeknek nem kell jegyet vásárolni, ők a szülők ölében ülve nézheti meg az előadást.

Milyen hosszú a darab?

Az előadás tervezett hossza kétszer 60 perc, a két felvonást egy 20 perces szünet szakítja meg.


Milyen nyelven folyik az előadás?


Az előadás magyar nyelvű.

Hogyan lehet megközelíteni a BOK csarnokot (volt SYMA csarnok)?


Tömegközlekedés: 2-es metró (Stadionok állomás), 1-es villamos, 75-ös, 77-es és 80-81-es troli, piros 130-as, piros 144-es, 161E-s és 95-ös autóbusz. (Közel van a Stadion helyközi autóbusz pályaudvara. Rövid sétányira (vagy 1 metró megállónyira) található a Keleti pályaudvar.)

A látogatók számára a létesítménybe való belépést a csarnokok közötti passzázs két végén lévő főbejáratok biztosítják, a Dózsa György út és a Stadionok területén emelt Szoborpark felől egyaránt.

 A BOK csarnok (volt SYMA csarnok) címe:
 1146 Budapest, Dózsa György út 1.
 Telefon: 460-1100

Mennyi idővel érdemes érkezni az előadás előtt?

Az adott előadás előtt 1 órával érdemes érkezni a kapunyitásra.