Gyakran Ismételt Kérdések

Hol lehet jegyet vásárolni az Álomutazóra?

Az tulipantunder.hu weboldalon keresztül, a jegy.hu-n, illetve az Interticket jegyirodáiban. Erzsébet-utalvánnyal kizárólag a Gruber Travel irodáiban lehet fizetni. A Szép Kártyával történő jegyvásárlásra sajnos sehol nincs lehetőség.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a viagogo.com oldalon vásárolt jegyekért felelősséget vállalni nem tudunk, az oldallal jegyértékesítésre, promócióra és más egyéb tevékenységre vonatkozóan nem állunk szerződéses viszonyban.

Milyen típusú jegykategóriák vannak?

ÁLOMJEGY


Az Álomutazó mesemusical Álomjegyes nézői egy különleges interaktív kalandba csöppennek idén karácsonykor. Ők azok, akik az Álomkészítők világába érkezve az Álomkészítők segítői lesznek, akiknek az álomeffektek, álomhatások létrehozásában segítenek. Az előadás során munkájukat megelevenítjük az előadás díszletének vizuális felületein. Az Álomjegyesek egy speciális arcfestéket kapnak pici tégelyekbe csomagolva, hogy teljesen egyértelmű legyen a világnak, hogy ők az ugyanilyen színben pompázó Álomkészítőkhöz tartoznak. Sőt, a belépő mellé VIP parkolási lehetőség, catering szolgáltatás is jár. Az Álomjegyek a jegytükör sötétebb kékkel színezett részében találhatóak.

UTAZÓJEGY


Az Utazójegy birtokosai a darab egyik főszereplőjének, a Szabó Győző színművészünk által megformált Bárány karakterünknek a segítői. Ők azok, akik segítik az átkelést a valóságból az álomba, és így a kis főhősünket, Tomit a Bárányt segítve eljuttatják az Álomkészítőkhöz. Részt vehetnek a BárányFitnessben, ami egy speciális Álomdal koreográfia, és amely során az Álomüvöltésre is sor kerül, ami az Álompor használatára is feljogosítja őket. Az Utazójegyek a jegytükör sárgával színezett részében találhatóak.

OKOSJEGY


Az Okosjegy tulajdonosai Nagyokos barátai. Nagyokos egy nagyon barátságos robot. A közeli jövőben, a XXII. században ő az, aki irányítja az otthonainkat. Mindent tud, amire egy háztartásnak és az ott lakóknak szükségük lehet. Nagyokosnak egy gyengéje van: a nyuszis színező. És mivel ez a nagy kedvence, természetesen a kis barátainknak, minden Okosjegyesnek kedveskedik karácsonyra ennek egy különleges kiadásával. (Máskülönben Nagyokos azt is megsúgja, hogy a speciális lelátókon az Okosjegyesek az egész színpadot belátják, így tulajdonosai igazán okos döntést hoznak, ha nem akarnak lemaradni semmiről). Az Okosjegyesek a jegytükör világoskékkel színezett részében találhatóak.

Mi az ÁLOMTÚRA, mit tartalmaz?


Az Álomjegyesek lehetőséget kapnak az Álomtúra kiváltásával egy backstage bejárásra, ahol a háttérben dolgozók, a kulisszatitkok, a díszletek rejtelmeit meséli el az ÁlomMesterünk. A túrázókat egy színész fogadja, ő köszönti őket a díszlet rejtelmeiben. Az ÁlomMester idegenvezetése után elkészítjük az Álomutazó plakátfotóját is számukra, amit az előadás szünetében és digitális formában is átadunk a látogatóknak.

Az ÁLOMTÚRÁRA a szülőknek is jegyet kell venni?

Igen, a backstage túra minden résztvevőjének szükséges Álomtúra jeggyel rendelkeznie. A 12 éven aluli gyerekeket sajnos nem áll módunkban kísérő nélkül beengedni.

Hány éves kortól ajánlott az Álomutazó?

Az előadás hatéves kortól ajánlott.

Azon 6 év alatti gyereknek is szükséges jegy, aki a kísérője ölében üli végig az előadást?

Három év alatti gyerekeknek nem kell jegyet vásárolni, ők a szülők ölében ülve nézheti meg az előadást.

Milyen hosszú a darab?

Az előadás tervezett hossza kétszer 60 perc, a két felvonást egy 20 perces szünet szakítja meg.


Milyen nyelven folyik az előadás?


Az előadás magyar nyelvű.

Hogyan lehet megközelíteni a BOK csarnokot (volt SYMA csarnok)?


Tömegközlekedés: 2-es metró (Stadionok állomás), 1-es villamos, 75-ös, 77-es és 80-81-es troli, piros 130-as, piros 144-es, 161E-s és 95-ös autóbusz. (Közel van a Stadion helyközi autóbusz pályaudvara. Rövid sétányira (vagy 1 metró megállónyira) található a Keleti pályaudvar.)

A látogatók számára a létesítménybe való belépést a csarnokok közötti passzázs két végén lévő főbejáratok biztosítják, a Dózsa György út és a Stadionok területén emelt Szoborpark felől egyaránt.

 A BOK csarnok (volt SYMA csarnok) címe:
 1146 Budapest, Dózsa György út 1.
 Telefon: 460-1100

Mennyi idővel érdemes érkezni az előadás előtt?

Az adott előadás előtt 1 órával érdemes érkezni a kapunyitásra.