Helyszín: BOK csarnok (volt SYMA csarnok), 2018. december 22–23. és 27–28.

A BOK csarnok (volt SYMA csarnok) Magyarország legújabb és legkorszerűbb többfunkciós létesítménye. A maga nemében egyedülálló csarnok felépülésével új korszak nyílt a hazai és nemzetközi rendezvényszervezők előtt: szerkezetének és adottságainak köszönhetően szinte bármilyen előadás, koncert, sportrendezvény, kiállítás, konferencia megvalósításához kitűnő lehetőséget nyújt.

Az Álomutazó rendezvény helyszíne:
BOK rendezvénycsarnok (volt SYMA csarnok)
Cím: 1146 Bp., Dózsa György út 1.
Telefonszám: (1) 460 1100

A BOK csarnok tömegközlekedéssel megközelíthető:
M2 metróval; 1-es villamossal; 75-ös, 77-es trolibusszal; 95-ös, 195-ös, 130-as autóbusszal.

A parkolás a Puskás Ferenc Stadion építése miatt az intézmény területén NEM biztosított.

Ezért kérnénk az autóval érkező kedves vendégeinket, hogy parkolásra használják a Papp László Sportaréna mellett üzemelő mélygarázst, a Dózsa György utat, Stefánia utat, illetve a létesítményhez közeli utcákat.

Az egyes jegytípusokhoz tartozó bejáratok elhelyezkedése:

Megkérnénk kedves nézőinket, hogy az előadások pontos kezdésének érdekében ¾ órával az előadások kezdése előtt érkezzenek meg, ezzel segítve a beléptetés folyamatát.

A rendezvény biztonságiszolgálata beléptetés folyamán a látogatók biztonsága érdekében csomag és ruházat átvizsgálást tart, étel ital behozatala nem engedélyezett.

Kérjük, kézitáskánál nagyobb csomagot ne hozzanak magukkal, mert a nézőtérre nem vihető be és helyszínen annak megőrzésére nincs lehetőség.

A ruhatár használata kötelező.