Jegytípusok

Gyere velünk egy mesés utazásra, az Álomutazók világába, ahol az álom és a valóság összeér, és ahol megannyi csoda és kaland vár rád! Válassz élményjegyet!

Álomjegy

Az Álomjegy tulajdonosainak különleges interaktív kalandban lehet része az előadás során, hiszen az Álomkészítők segítői lesznek. Feladatuk nem kevesebb lesz, mint az álomeffektek, álomhatások létrehozása. Akik 29 800 Ft-os jegyet vásárolnak, a belépő mellé VIP parkolási lehetőséget, catering szolgáltatást és speciális arcfestéket is kapnak. Az Álomjegyek a jegytükör sötétebb kékkel színezett részében találhatóak.

Utazójegy

Az Utazójegy birtokosai a darab egyik főszereplőjének, a Báránynak (Szabó Győző) segítenek átkelni a valóságból az álomba. Ha pedig kedvük tartja, részt vehetnek a Bárány Fitness-ben is, ami nem más, mint a speciális Álomdal koreográfiája. Az Utazójegyek a jegytükör sárgával színezett részében találhatóak.

Okosjegy

Az Okosjegy tulajdonosai Nagyokos (Hajdu Steve), a barátságos robot segítői lesznek. De ez még semmit! Mivel Nagyokosnak gyengéje a nyuszis színező, így természetes, hogy minden Okosjegyesnek kedveskedik karácsonyra eggyel. Az Okosjegyesek a jegytükör világoskékkel színezett részében találhatóak.

Álomtúra

Az Álomjegyesek és az Utazójegyesek lehetőséget kapnak az Álomtúra nevű extra csomag megvásárlásával, hogy bejárják a backstage-et. A túrázókat egy színész fogadja, ő köszönti őket, és vezeti be a szuperprodukció rejtelmeibe. Az idegenvezetés után pedig elkészítjük az Álomutazó plakátfotóját is az Álomtúra résztvevőinek. Ezt az előadás szünetében nyomtatva, valamint online formában is átvehető lesz.