... és az álmok valóra válnak!
Produkciós Irodánk – az alapítás óta – tucatnyi, többnyire saját fejlesztésű kulturális attrakciót hozott létre a műfaji sokszínűség jegyében.
Hiszünk a történetmesélés, a történetek erejében, melyek a legkülönbözőbb felületeken és terekben kelnek életre, legyen az színház, a televízió képernyője, a mozivászon, kiállítótér vagy akár a virtuális valóság.
Hiszünk továbbá abban, hogy a különböző területeken dolgozó itthoni szakemberekkel karöltve létre tudunk hozni olyan, tisztán hazai fejlesztésű produkciókat, melyek a nemzetközi szintéren is megállják a helyüket.

14

produkció

1.000.000

látogató

500.000

színházi néző
A TulipánTündér 2013-ban alakult azzal a céllal, hogy minőségi szórakozást nyújtson az egész család számára. Az elmúlt időszakban létrehozott produkcióinkkal igyekeztünk meghatározó élményeket szerezni kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Törekvéseink sikereként éljük meg, hogy eddig több mint fél millióan voltak kíváncsiak a különböző “történeteinkre”.

A történetek életre kelnek

Színpadi alkotások

A Játékkészítő és az Álomutazó két, kizárólag hazai fejlesztésű, de a Broadway világát idéző megaprodukciónk hamar a családok kedvencévé vált. Az elmúlt években a karácsonyi időszakokban jelentkező előadásokat teltház előtt mutattuk be, összesen több mint 200.000 néző előtt.

Filmek és sorozatok

Legutóbbi filmes munkánk a Toxikoma című alkotás, Herendi Gábor rendezésében. A film – melynek produceri munkáit végezte cégünk - Szabó Győző azonos című önéletrajzi írásán alapul. 2023 elején indult el a TV2 új napi sorozata, a Hazatalálsz, melynek szintén producerei voltunk, és amely már a második évadánál jár.

Kiállítások

Különböző tematikájú - The Champion, Avatar, Gooól!, The Art of Banksy - Without Limits, Gateway to Space, Living Dinosaurous - saját illetve nemzetközi szinten már bizonyított állandó, valamint időszakos kiállításokat valósítottunk meg, melyek már több százezer látogatót vonzottak.

Szórakoztató központok

A korábbi Andrássy Élményközpont adott helyszínt a különböző produkcióinknak, jelenleg a - Budapest szívében működő - VR Vidámpark kínál a családi programoktól a céges csapatépítőkig, máshol át nem élhető élményeket

Produkcióink

 • szabadakarat ˃˃˃˃
  2023
 • Álomutazó
  2021
 • Toxikoma
  2021
 • VR Vidámpark
  2019
 • The Champion
  2017
 • A Játékkészítő
  2014
Kattintson és ismerjen meg minket jobban!

Kik vagyunk?

Történetünk

 • 2014 december 27.

  Az első saját produkció

  2013-ban a TulipánTündér produkció egy vággyal és nagy hittel arra jött létre, hogy életre keltsen olyan programokat, amelyek minőségi szórakoztatást biztosítanak az egész családnak. Az álom egy évvel később már valósággá vált: ez volt A Játékkészítő, ami pár nap alatt több mint 45.000 nézőt kápráztatott el.

 • 2015 december 26.

  A Játékkészítő visszatér

  Egy évvel később A Játékkészítő megújultan tért vissza. Így két év és csupán 24 előadás után a TulipánTündér több, mint 100.000 nézővel büszkélkedhetett,

 • 2016 január 15.

  Gateway to Space

  Elhoztuk a Millenáris Parkba az űrkiállítást, így akkor először a magyar közönség is megnézhette a világ legnagyobb, a NASA által jegyzett űr-gyűjteményét. Két hónap alatt újabb több mint 100 ezer látogatónak szerezhettünk ezzel örömöt.

 • 2016 június 22.

  Living Dinosaurs

  Az őskori állatkert 2500 négyzetméternyi területen ismertette meg a Föld legnagyobb teremtményeit, akik egy interaktív kaland során repítettek vissza az őskorba és a jégkorszakba.

 • 2016 június 22.

  Gooól!

  Elhoztuk azt a páratlan sportrelikvia-kiállítást is, amely csak Magyarországon a legendás Aranycsapat emléktárgyaival is kiegészült.

 • 2017 január 17.

  The Champion

  Első saját kiállításukat is megnyitottuk The Champion néven, a high-tech sportkiállítás újabb 60.000 látogatót vonzott mielőtt világkörüli útjára indítottuk.

 • 2017 július 1.

  Visszatért a Gateway to Space

  Újabb 55 ezer látogatót vonzott az űrkiállítás.

 • 2017 december 26.

  Bemutattuk az Álomutazót

  A vadonatúj mesemusicalünk fejlesztése már évekkel korábban elindult azért, hogy a legcsodálatosabb élményt adhassuk át annak az 50 ezer nézőnek, aki álomutazóként töltötte a karácsonyát.

 • 2018 április 28.

  Future Park

  A világ minden tájáról hoztunk kiállításokat az Andrássy Élményközpontba, köztük a Future Parkot, amely közel 100.000 látogatót vonzott.

 • 2019 február 2.

  Avatar

  A világsikert aratott film alapján készült új, interaktív kiállítással mutattuk be a Na’vi-k csodavilágának lélegzetelállító környezetét, inspiráló kultúráját és különleges teremtményeit.

 • 2019 november 7.

  A VR Vidámpark kitárja kapuit

  Közreműködésünkkel megnyílt az Európában is egyedülálló VR Vidámpark, amely a virtuális valóság soha nem látott élményét hozta el mintegy 2000 négyzetméteren a volt Szikra-mozi épületében. A park jelenleg is látogatható.

 • 2020 február 1.

  The Art of Banksy: Without Limits

  A Godot Kortárs Művészeti Intézettel közösen Magyarországra hoztuk a tiktokzatos, világhírű graffiti-művész, Banksy munkásságát bemutató nemzetközi vándorkiállítást.

 • 2021 június 24.

  Toxikoma

  A Magyar Mozgókép Fesztiválon láthatja először a nagyközönség Herendi Gábor új filmjét, a Toxikomát, amely Szabó Győző azonos című önéletrajzi írásán alapul, mely a két főhős, a drogos alfahím (Szabó Győző szerepében Molnár Áron) és az istent játszó pszichiáter (Csernus Imre szerepében Bányai Kelemen Barna) egymásnak feszüléséről és baráttá válásáról szól.

 • 2021 június 26.

  Aquaréna

  Az Aquaréna nemcsak Magyarországon, hanem Közép-Európában is egyedülálló. Mogyoródon, a Hungaroring közelében 11 és fél hektáros területen várja látogatóit a vízi élménypark. Mindösszesen 21 vízi csúszda kanyarog a föld felett és alatt, a csúszdák hossza meghaladja az 1 kilométert. Az élményközpont tulajdonosával közös üzemeltetésben, - mint a park stratégiai tanácsadói - teljes arculatváltás és felújítást követően, egy év leállás után újranyitottuk a víziparkot. A teljes rebrandingnek, interim menedzseri és üzletfejlesztési szolgáltatásainknak köszönhetően a vízipark 2021-ben meghaladta a pandémia előtti, 2019-es árbevételét és látogatószámát.

 • 2021 július 21.

  Millenáris Bajnokok Parkja és Világraszóló Bajnokaink kiállítás a Millenárison

  Budapest ikonikus parkjának sporttörténeti kiállítása és sporteseményei Magyarország 177 olimpiai győzelmének állított emléket. Az aranyérmek mellett a győztesek relikviáit is láthattuk a kiállításon. Csapatunk a kiállítás népszerűsítésében játszott kulcsszerepet.

 • 2021 július 31.

  HELKA 10. születésnapi bulija

  Megjelenésének 10 éves évfordulóján a Kabóciádé Családi Fesztiválon bábelőadással, interaktív játékkal és mesés ajándékokkal köszöntöttük a HELKA trilógia szerzőjét, Nyulász Pétert, valamint az által megálmodott szereplőket, Kamort és Cipriánt.

 • 2021 augusztus 20.

  Szent István Napi felvonulás

  Showműsorok látványvilágát idéző, különleges felvonulás színesítette Szent István napi, nemzeti ünnepünket. Monumentális díszletek, installációk és szobrok, valamint sztárfellépők részvételével megelevenedett Magyarország alapításának története.

 • 2021 december 10.

  VarázsLiget a Városligetben

  2021. december 10. és január 2. között VarázsLigetté változott a budapesti Vajdahunyad Vára előtti terület. Varázslatos programok - tündérfelvonulás, VarázsGömb, Tűzmadarak show, varázstánc – és számtalan karácsonyi finomság várta a gyerekeket.

 • 2021 december 26.

  Színházba tért vissza az Álomutazó

  Színházi előadásként éledt újra 2017-2018 „szuperprodukciója”, a legismertebb hazai énekes-színész előadókat felsorakoztató Álomutazó című családi mesemusical. A látványos „arénashowt” 100 ezren látták, majd a darabról készült felvételre mintegy 300 ezren voltak kíváncsiak. 2021 karácsonyán, december 26-án és 27-én a színházi verzió ősbemutatójában láthattuk újra az ismert mesealakokat a RaM Színházban. A korábbi sztárok - Szabó Győző, Schell Judit, Keresztes Ildikó, Falusi Mariann, Ábel Anita, Varga Viktor, Hajdu Steve és a Rippel fivérek – mellé csatlakozott Wolf Kati és Péter Szabó Szilvia is.

 • 2022 december 9.

  Újra VarázsLiget a Városligetben

  2022. december 9. és január 1. között ismét VarázsLigetté változott a budapesti Vajdahunyad Vára előtti terület. Varázslatos programok - tündérfelvonulás, VarázsGömb, Tűzmadarak show, varázstánc – és számtalan karácsonyi finomság várta a gyerekeket.

 • 2023 január 23.

  Elindul a Hazatalálsz sorozat a TV2-n

  A 2023. január 23-án elinduló Hazatalálsz a klasszikus, történetalapú sorozat nagyon erős szereplőgárdával csábítja a képernyők elé a nézőket. A sorozat különlegessége, hogy nem épített díszletben, hanem valós helyszíneken lettek forgatva az epizódok.

 • 2023 október 21.

  szabadakarat ˃˃˃˃ koncertszínház

  2023. október 21-22-én az Erkel Színház adott otthont a szabadakarat ˃˃˃˃ című koncertszínháznak. A Petőfi emlékév keretében büszkén mutattuk be ezt az előadást, mint az év egyik igazi kuriózumát. Több mint 7000 ember látta az összesen 4 előadást, mely mindegyike után vastapssal díjazta a közönség a produkciót.

 • 2024 május 28.

  2024-ben is szabadakarat ˃˃˃˃ koncertszínház

  Az októberi ősbemutató után 2024. május 28-án újra látható a koncertszínház, ezúttal a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon!

Illés Gabriella
Molcsányi György
Ha szeretne velünk együttműködni, írjon nekünk!
TulipánTündér Produkció

info[kukac]tulipantunder[pont]hu
+36 30 255 7550
1012 Budapest Logodi utca 54.

  Nyomj Entert a kereséshez, vagy Esc-et a visszalépéshez!

  By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

  New membership are not allowed.

  Elérhetőségeink

  Tulipántündér Produkciós Non-profit Kft.
  Levelezési cím: 1054 Budapest, Báthory utca 6 2/3
  Telefonszám: +36 30 922 8194
  E-mail: gabriella.illes@tulipantunder.hu