2021 karácsonyán újra Álomutazó! Hiszünk az álmainkban.
Színházba tér vissza idén (2021.) karácsonykor az ÁLOMUTAZÓ!

Színházi előadásként éled újra 2017-2018 „szuperprodukciója”, a legismertebb hazai énekes-színész előadókat felsorakoztató ÁLOMUTAZÓ című családi mesemusical. A látványos „arénashowt” 100 ezren látták, majd a darabról készült felvételre mintegy 300 ezren voltak kíváncsiak. Idén karácsonykor, december 26-án és 27-én a színházi verzió ősbemutatójában láthatjuk majd az ismert mesealakokat, a RaM Színházban. A korábbi sztárok – Szabó Győző, Schell Judit, Keresztes Ildikó, Falusi Mariann, Ábel Anita, Varga Viktor, Hajdu Steve és a Rippel fivérek – mellé csatlakozik majd Wolf Kati és Péter Szabó Szilvia is.

Az elmúlt évek során számos különböző produkciót hoztunk létre. Hiszünk a történetmesélés erejében, amit a legkülönbözőbb területeken alkalmazunk legyen az színházi produkció, a televízió képernyője, mozivászon, kiállítótér vagy éppen a virtuális valóság.

11

produkció

700.000

látogató

200.000

színházi néző
Cégünk, a TulipánTündér Produkció 2013-ban alakult azzal a nemes céllal, hogy minőségi szórakozást nyújtson az egész család számára. Az elmúlt hét évben olyan programokat kínáltunk, melyekkel meghatározó élményeket adtunk és örömet szereztünk kicsiknek és nagyoknak. Eddigi munkásságunkra több mint fél millióan váltottak jegyet országunkban.
Szeretjük a kihívásokat.

Történeteket mesélünk, amikkel életre szóló élményeket adunk.

Színpadi alkotások

A Játékkészítő és az Álomutazó egyaránt a családok kedvencévé vált a karácsonyi bemutatóik alkalmával, és minden előadást telt ház előtt tarthattunk meg több, mint 200.000 nézőnek szerezve felejthetetlen élményt.

Filmek

Legújabb munkánk a Toxikoma, amely Szabó Győző azonos című önéletrajzi írásán alapul, mely a két főhős, a drogos alfahím és az ittent játszó pszichiáter egymásnak feszüléséről és baráttá válásáról szól.

Kiállítások

The Champion, Avatar, Gooól!, The Art of Banksy - Without Limits, Gateway to Space, Living Dinosaurous - saját és licencelt állandó, valamint időszakos kiállításokat valósítottunk meg, melyek már több százezer látogatót vonzottak.

Szórakoztató központok

A korábbi Andrássy Élményközpont és a jelenleg is Budapest szívében működő VR Vidámpark a családi programoktól a céges csapatépítőkig kínál máshol át nem élhető élményeket.

Megvalósítjuk az álmainkat.

Produkcióink

Állandó és időszaki kiállítások, színpadra tervezett mesemusicalek, egy budapesti szórakoztató központ és egy hamarosan bemutatásra kerülő film fűződik a nevünkhöz.

 • Álomutazó
  2021
 • Toxikoma
  2021
 • VR Vidámpark
  2019
 • The Champion
  2017
 • A Játékkészítő
  2014

Kik vagyunk?

Kattintson és ismerjen meg minket jobban!

Történetünk

 • 2014 december 27.

  Az első saját produkció

  2013-ban a TulipánTündér produkció egy vággyal és nagy hittel arra jött létre, hogy életre keltsen olyan programokat, amelyek minőségi szórakoztatást biztosítanak az egész családnak. Az álom egy évvel később már valósággá vált: ez volt A Játékkészítő, ami pár nap alatt több mint 45.000 nézőt kápráztatott el.

 • 2015 december 26.

  A Játékkészítő visszatér

  Egy évvel később A Játékkészítő megújultan tért vissza. Így két év és csupán 24 előadás után a TulipánTündér több, mint 100.000 nézővel büszkélkedhetett,

 • 2016 január 15.

  Gateway to Space

  Elhoztuk a Millenáris Parkba az űrkiállítást, így akkor először a magyar közönség is megnézhette a világ legnagyobb, a NASA által jegyzett űr-gyűjteményét. Két hónap alatt újabb több mint 100 ezer látogatónak szerezhettünk ezzel örömöt.

 • 2016 június 22.

  Living Dinosaurs

  Az őskori állatkert 2500 négyzetméternyi területen ismertette meg a Föld legnagyobb teremtményeit, akik egy interaktív kaland során repítettek vissza az őskorba és a jégkorszakba.

 • 2016 június 22.

  Gooól!

  Elhoztuk azt a páratlan sportrelikvia-kiállítást is, amely csak Magyarországon a legendás Aranycsapat emléktárgyaival is kiegészült.

 • 2017 január 17.

  The Champion

  Első saját kiállításukat is megnyitottuk The Champion néven, a high-tech sportkiállítás újabb 60.000 látogatót vonzott mielőtt világkörüli útjára indítottuk.

 • 2017 július 1.

  Visszatért a Gateway to Space

  Újabb 55 ezer látogatót vonzott az űrkiállítás.

 • 2017 december 26.

  Bemutattuk az Álomutazót

  A vadonatúj mesemusicalünk fejlesztése már évekkel korábban elindult azért, hogy a legcsodálatosabb élményt adhassuk át annak az 50 ezer nézőnek, aki álomutazóként töltötte a karácsonyát.

 • 2018 április 28.

  Future Park

  A világ minden tájáról hoztunk kiállításokat az Andrássy Élményközpontba, köztük a Future Parkot, amely közel 100.000 látogatót vonzott.

 • 2019 február 2.

  Avatar

  A világsikert aratott film alapján készült új, interaktív kiállítással mutattuk be a Na’vi-k csodavilágának lélegzetelállító környezetét, inspiráló kultúráját és különleges teremtményeit.

 • 2019 november 7.

  A VR Vidámpark kitárja kapuit

  Közreműködésünkkel megnyílt az Európában is egyedülálló VR Vidámpark, amely a virtuális valóság soha nem látott élményét hozta el mintegy 2000 négyzetméteren a volt Szikra-mozi épületében. A park jelenleg is látogatható.

 • 2020 február 1.

  The Art of Banksy: Without Limits

  A Godot Kortárs Művészeti Intézettel közösen Magyarországra hoztuk a tiktokzatos, világhírű graffiti-művész, Banksy munkásságát bemutató nemzetközi vándorkiállítást.

 • 2021 június 24.

  Toxikoma

  A Magyar Mozgókép Fesztiválon láthatja először a nagyközönség Herendi Gábor új filmjét, a Toxikomát, amely Szabó Győző azonos című önéletrajzi írásán alapul, mely a két főhős, a drogos alfahím (Szabó Győző szerepében Molnár Áron) és az istent játszó pszichiáter (Csernus Imre szerepében Bányai Kelemen Barna) egymásnak feszüléséről és baráttá válásáról szól.

 • 2021 december 26.

  Színházba tér vissza az Álomutazó

  Színházi előadásként éled újra 2017-2018 „szuperprodukciója”, a legismertebb hazai énekes-színész előadókat felsorakoztató Álomutazó című családi mesemusical. A látványos „arénashowt” 100 ezren látták, majd a darabról készült felvételre mintegy 300 ezren voltak kíváncsiak. 2021 karácsonyán, december 26-án és 27-én a színházi verzió ősbemutatójában láthatjuk majd az ismert mesealakokat, a RaM Színházban. A korábbi sztárok - Szabó Győző, Schell Judit, Keresztes Ildikó, Falusi Mariann, Ábel Anita, Varga Viktor, Hajdu Steve és a Rippel fivérek – mellé csatlakozik majd Wolf Kati és Péter Szabó Szilvia is.

Illés Gabriella
Molcsányi György
Ha szeretne velünk együttműködni, írjon nekünk!
TulipánTündér Produkció

info[kukac]tulipantunder[pont]hu
+36 30 255 7550
1012 Budapest Logodi utca 54.

  Nyomj Entert a kereséshez, vagy Esc-et a visszalépéshez!

  By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

  New membership are not allowed.

  Elérhetőségeink

  Tulipántündér Produkciós Non-profit Kft.
  Levelezési cím: 1054 Budapest, Báthory utca 6 2/3
  Telefonszám: +36 30 922 8194
  E-mail: gabriella.illes@tulipantunder.hu