Bakonyi Alexa

Bakonyi Alexa

Bakonyi Alexa 2013-ban, a 011 Alkotócsoport Meanwhile in Kansas című Óz parafrázis Dorkájaként kezdte karrierjét. Ezzel párhuzamosan a székesfehérvári Vörösmarty Színházhoz került. Azóta több alternatív társulattal is dolgozik. Szabadúszóként megfordult már az Átrium Film-Színházban, a Bárka Színházban, a Trafóban és az Rs9-ben. Jelenleg a frissen alapult Terminal Workhouse színésznője, s egyben az "alkalmazott színház” szekció szívügyvivője. Showroomszínház, kiállítás megnyitók, illetve olyan más projektek létrehozásán dolgozik, amik a színházat összekapcsolhatják egyéb területekkel.

Szerep

Guppi, a vagány kalózlány (A Játékkészítő) - Keptén Kapitány kalózcsapatát erősíti, Ámbrás és Cápafog húga. Ő a legtalpraesettebb az egész kalóz-kompániában, s ha az érdekei úgy kívánják, bizony puncsol a Kapitánynak. De a vészes helyzetekben mindig kiderül a vakmerősége!

Kapcsolódó produkciók
 • Szereplő
  • A Játékkészítő
   A Játékkészítő
   2014
   A pop-show-musical fergeteges színházi sikere - két év alatt több mint 100 ezer gyerek és felnőtt nézővel - megmutatta, hogy tisztán hazai alapanyagból gyúrva létre lehet hozni olyan előadást, ami akár a Broadway színpadán is megállná a helyét.

Nyomj Entert a kereséshez, vagy Esc-et a visszalépéshez!

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

Elérhetőségeink

Tulipántündér Produkciós Non-profit Kft.
Levelezési cím: 1054 Budapest, Báthory utca 6 2/3
Telefonszám: +36 30 922 8194
E-mail: gabriella.illes@tulipantunder.hu