Bán Bálint

Bán Bálint

Bán Bálint az Átrium Film-Színházban, a Bárka Színházban és a Katona József Színházban is játszik. Szerepelt például a Bűn és bűnhődésben, az Alul semmiben és a Pinokkióban. Számos hazai filmben és reklámfilmben is feltűnt már.

Szerep

Sárkány Bongó (A Játékkészítő) - Három egyéniség egy testben. Folyton marakodnak, heccelik egymást, és panaszkodnak, hogy szűk egyetlen sárkány három fejnek. De a lelkük mélyén tudják, ők bizony összetartoznak. Eddig nem futottak be nagy sárkány-karriert, ám most elérkezettnek látják az időt, hogy ezen változtassanak, ezért indulnak a Játékkészítőhöz. Minden szórakozottságuk és esetlenségük ellenére bátrak, becsületesek és veszélyhelyzetekben meglepően agyafúrtak. Bongó rosszul lát, ami állandó humorforrás nála. Viszont ő az okoska a csapatban, aki mélyenszántó gondolatokra képes a semmiről.

Kapcsolódó produkciók
 • Szereplő
  • A Játékkészítő
   A Játékkészítő
   2014
   A pop-show-musical fergeteges színházi sikere - két év alatt több mint 100 ezer gyerek és felnőtt nézővel - megmutatta, hogy tisztán hazai alapanyagból gyúrva létre lehet hozni olyan előadást, ami akár a Broadway színpadán is megállná a helyét.

Nyomj Entert a kereséshez, vagy Esc-et a visszalépéshez!

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

Elérhetőségeink

Tulipántündér Produkciós Non-profit Kft.
Levelezési cím: 1054 Budapest, Báthory utca 6 2/3
Telefonszám: +36 30 922 8194
E-mail: gabriella.illes@tulipantunder.hu