Kamarás Iván

Kamarás Iván

Kamarás Iván Jászai Mari-díjas prózai és filmszínész. Filmszerepei miatt évek óta Magyarország és az Egyesült Államok között ingázik. William Shakespeare Othello című darabjában nyújtott teljesítményéért, 1996-ban a legjobb férfialakítás kategóriában megkapta a Színikritikusok díját. Több mint 50 filmben szerepelt, köztük olyan hollywoodi szuperprodukciókban, mint Die Hard - Drágább, mint az életed, Hellboy II. - Az Aranyhadsereg, A miniszter félrelép, az Üvegtigris 3. és a Megdönteni Hajnal Tímeát. Közel 40 sikeres színházi szerep van a háta mögött, és énekesként két önálló albumot adott ki a kétezres évek elején.

Szerep

Keptén kapitány (A Játékkészítő) - Kalózvezér. Vérszomjas fenevadnak mutatja magát, valójában egy egértől is képes megijedni. Csapatát sem képes uralni, hisz igazságtalanul kivételez egyesekkel, míg másokat figyelemre sem méltat. Rabszolga-kereskedelemből él, például ő Rettentő Borodin „beszállítója”.

Kapcsolódó produkciók
 • Szereplő
  • A Játékkészítő
   A Játékkészítő
   2014
   A pop-show-musical fergeteges színházi sikere - két év alatt több mint 100 ezer gyerek és felnőtt nézővel - megmutatta, hogy tisztán hazai alapanyagból gyúrva létre lehet hozni olyan előadást, ami akár a Broadway színpadán is megállná a helyét.

Nyomj Entert a kereséshez, vagy Esc-et a visszalépéshez!

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

Elérhetőségeink

Tulipántündér Produkciós Non-profit Kft.
Levelezési cím: 1054 Budapest, Báthory utca 6 2/3
Telefonszám: +36 30 922 8194
E-mail: gabriella.illes@tulipantunder.hu