Keresztes Ildikó

Keresztes Ildikó

EMeRTon- és Artisjus díjas szólóénekesnő, aki nemrégiben vehette át a Magyar Érdemrend Tisztikereszt polgári fokozat kitüntetését. Nevéhez számos dal, televíziós műsor és színdarab fűződik. Felénekelte a Csak szex és más semmi c. film betétdalát, a Boldogság, gyere haza c. szerzeményt, amiért 2006-ban VOXCar-díjat kapott. 2010–ben jelent meg negyedik-, Csak játszom című lemeze. Az album 2011 tavaszán érte el az aranylemez státuszt, valamint még ugyanebben az évben Fonogram-díjra is jelölték. A 2010 nyár végén induló X-Faktor c. tehetségkutató show-műsornak 3 évadon keresztül az egyetlen női mentora volt, de a TV2 Sztárban Sztár című műsorában mutatta meg sokoldalóságát.

Szerep

Rém - Álomkészítő (Álomutazó) - A rémálmok szakértője. Ha sikítva ébredsz az éjszaka közepén, valószínűleg az ő keze van a dologban. Ismeri a legmélyebb félelmeidet, és könyörtelenül szembesít velük, de csak azért, hogy le tudd győzni őket. Persze neki is vannak félelmei. Az zavarja a leginkább, hogy a Hollywood-i sztárokat mindenki ismeri, az ő nevét viszont soha nem írják ki az álmok végén a stáblistában... Már, ha lenne az álmok végén stáblista...

Kapcsolódó produkciók
 • Szereplő
  • Álomutazó
   Álomutazó
   2021
   A hazai sztárokat és ismerős slágereket felvonultató családi musical történetének középpontjában továbbra is arra a kérdésre keressük a választ, hogy miért álmodunk, mire valók az álmok és miért vannak a rossz álmok.

Nyomj Entert a kereséshez, vagy Esc-et a visszalépéshez!

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

Elérhetőségeink

Tulipántündér Produkciós Non-profit Kft.
Levelezési cím: 1054 Budapest, Báthory utca 6 2/3
Telefonszám: +36 30 922 8194
E-mail: gabriella.illes@tulipantunder.hu