Kiss Zoltán

Kiss Zoltán

Kiss Zoltán színművészt többek között a székesfehérvári Vörösmarty Színházban, a Turay Ida Színházban, a kecskeméti Katona József Színházban és a Budapesti Operettszínházban is láthattuk már számos elismert darabban játszani. Emellett több film és televíziós szerepben is felfigyelhettünk rá, mint például a Barátok közt vagy a Mintaapák.

Szerep

Apa (Álomutazó) - Tomi apukája. Elismert tudós, az Agyturbó™ feltalálója, az alvásmentes élet megalkotója, igazi lángelme. Céltudatos és fenemód szigorú, épp ezért nem könnyű megfelelni az elvárásainak. A felszín alatt azonban nagyon hasonlít Tomira, de a valódi énjét szörnyű félelmek tartják rabságban. Így történhetett meg, hogy egy kicsit „bekockult”, de ezért nem lehet rá haragudni. Talán a történet végére megjön az esze... vagy hát, a szíve.

Kapcsolódó produkciók
 • Szereplő
  • Álomutazó
   Álomutazó
   2021
   A hazai sztárokat és ismerős slágereket felvonultató családi musical történetének középpontjában továbbra is arra a kérdésre keressük a választ, hogy miért álmodunk, mire valók az álmok és miért vannak a rossz álmok.

Nyomj Entert a kereséshez, vagy Esc-et a visszalépéshez!

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

Elérhetőségeink

Tulipántündér Produkciós Non-profit Kft.
Levelezési cím: 1054 Budapest, Báthory utca 6 2/3
Telefonszám: +36 30 922 8194
E-mail: gabriella.illes@tulipantunder.hu