Klem Viktor

Klem Viktor

Klem Viktor a független 011 Alkotócsoport oszlopos tagja, aki a színházi munkái mellett a Hacktion: Újratöltve című televíziós sorozatban vált országosan ismerté, de A Viszkis, a BÚÉK, A Veszettek, a Kölcsönlakás és számos magyar mozifilm szereplője.

Szerep

Sárkány Bandó (A Játékkészítő) - Három egyéniség egy testben. Folyton marakodnak, heccelik egymást, és panaszkodnak, hogy szűk egyetlen sárkány három fejnek. De a lelkük mélyén tudják, ők bizony összetartoznak. Eddig nem futottak be nagy sárkány-karriert, ám most elérkezettnek látják az időt, hogy ezen változtassanak, ezért indulnak a Játékkészítőhöz. Minden szórakozottságuk és esetlenségük ellenére bátrak, becsületesek és veszélyhelyzetekben meglepően agyafúrtak. Bandó szájról olvas, mert nagyot hall - amit persze hiúságból sosem vallana be. Ő a csapatban az optimista, aki kissé meggondolatlanul rögtön belevetné magát mindenbe.

Kapcsolódó produkciók
 • Szereplő
  • A Játékkészítő
   A Játékkészítő
   2014
   A pop-show-musical fergeteges színházi sikere - két év alatt több mint 100 ezer gyerek és felnőtt nézővel - megmutatta, hogy tisztán hazai alapanyagból gyúrva létre lehet hozni olyan előadást, ami akár a Broadway színpadán is megállná a helyét.

Nyomj Entert a kereséshez, vagy Esc-et a visszalépéshez!

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

Elérhetőségeink

Tulipántündér Produkciós Non-profit Kft.
Levelezési cím: 1054 Budapest, Báthory utca 6 2/3
Telefonszám: +36 30 922 8194
E-mail: gabriella.illes@tulipantunder.hu