Radics Gigi

Radics Gigi

15 évesen nyerte meg a Megasztárt 2012-ben. Első slágere a „Vadonatúj érzés” 10 hétig vezette az összesített rádiós játszási listát. Ugyanebben az évben lépett fel a híres Montreux-i Jazz Fesztiválon Quincy Jones meghívására, 2013-ban az olasz Auditorium di Milano hangversenytermében szimfonikusokkal, később a Bécsi Állami Operaházban. 2014-ben megjelent második nagylemeze "Barna lány" címmel, mely rögtön dupla platinalemez lett. 2015-ben az István a király rockoperában osztották rá Réka szerepét. Volt meghívott előadó Genfben a Világgazdasági Fórumon is, valamint a világhírű New York-i Carnegie Hall-ban énekelt a Havasi produkció keretében. 2017-ben a magyar Forbes magazin a Top 21 legértékesebb híressége közé választotta, a magyar X-faktor női zsűritagjaként is láthattuk a képernyőn.

Szerep

Reklámarc (Álomutazó) - A telemarketinges értékesítés koronázatlan, később koronázott királya és királynője, akik több Agyturbót adtak el, mint amennyit valaha gyártottak. Pénztárcanyitogató hangjukkal bármit képesek rásózni a gyanútlan vevőre. Persze van egy termék, amire nekik is mindennél jobban fáj a foguk. Mindenüket odaadnák egy másodpercnyi álomért.

Hajasbaba (A Játékkészítő) - Csinos, magabiztos, lelkes, de kicsit butuska.

Kapcsolódó produkciók
 • Szereplő
  • A Játékkészítő
   A Játékkészítő
   2014
   A pop-show-musical fergeteges színházi sikere - két év alatt több mint 100 ezer gyerek és felnőtt nézővel - megmutatta, hogy tisztán hazai alapanyagból gyúrva létre lehet hozni olyan előadást, ami akár a Broadway színpadán is megállná a helyét.

Nyomj Entert a kereséshez, vagy Esc-et a visszalépéshez!

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

Elérhetőségeink

Tulipántündér Produkciós Non-profit Kft.
Levelezési cím: 1054 Budapest, Báthory utca 6 2/3
Telefonszám: +36 30 922 8194
E-mail: gabriella.illes@tulipantunder.hu