Varga Viktor

Varga Viktor

Varga Viktor 2009-ben került be a köztudatba a Csillag Születik című tehetségkutatónak köszönhetően. A nagyközönség mellett a zenei szakma is felfigyelt a különc fiúra, a Magneoton kiadó még abban az évben le is szerződtette az énekest. Viktor élete pár évig a médiával fonódott össze, majd 2013-ban a Sztárban Sztár című műsorban tért vissza élete céljához, a zenéhez. A tehetségkutatóban kiderült, hogy Viktor változatos, színes énekhangpalettával és színészi adottságokkal rendelkezik és megannyi zenei műfajban és stílusban helytáll. A művész első lemeze 2010-ben jelent meg „Lehet zöld az ég..!” címmel. Dalai egytől egyig slágerekké váltak, meghódították VIVA Chart-okat és a MAHASZ rádiós top listáit, illetve több milliós nézettséget értek el YouTube-on. Viktor 2017-ben új dallal és lendülettel tért vissza, a „Nagy utazás” című szám és a Lotfi Begi által készített remix verziója már a rádiókban és a klubokban egyaránt nagy népszerűségnek örvend.

Szerep

Reklámarc (Álomutazó) - A telemarketinges értékesítés koronázatlan, később koronázott királya és királynője, akik több Agyturbót adtak el, mint amennyit valaha gyártottak. Pénztárcanyitogató hangjukkal bármit képesek rásózni a gyanútlan vevőre. Persze van egy termék, amire nekik is mindennél jobban fáj a foguk. Mindenüket odaadnák egy másodpercnyi álomért.

Kapcsolódó produkciók
 • Szereplő
  • Álomutazó
   Álomutazó
   2021
   A hazai sztárokat és ismerős slágereket felvonultató családi musical történetének középpontjában továbbra is arra a kérdésre keressük a választ, hogy miért álmodunk, mire valók az álmok és miért vannak a rossz álmok.

Nyomj Entert a kereséshez, vagy Esc-et a visszalépéshez!

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

Elérhetőségeink

Tulipántündér Produkciós Non-profit Kft.
Levelezési cím: 1054 Budapest, Báthory utca 6 2/3
Telefonszám: +36 30 922 8194
E-mail: gabriella.illes@tulipantunder.hu