Zséda (Zsédenyi Adrienn)

Zséda (Zsédenyi Adrienn)

Előadóművész, énekesnő, kétszeres Fonogram, eMeRTon és Artisjus-díjas művész. A Dal 2016 és 2017 ünnepelt zsűritagja, 17 toplistás sláger birtokosa, 3 platina és 3 aranylemezes énekesnő, több, mint 100 teltházas koncertet adott országos és nemzetközi szintéren egyaránt. A Nemzeti Tehetség Program fővédnöke, számos jótékonysági kezdeményezés támogatója. 1994-ben Zséda, Szűcs Gabriella, Kovács Péter és László Boldizsár közösen alapították a híres Cotton Club Singers együttest. A zenekar fennállásának első két évében egy belvárosi szórakozóhelyen, a Cotton Club-ban énekeltek, majd később felléptek többek között a Budai Parkszínpadon és a Budapesti Kongresszusi Központban is. Az együttesnek az együtt töltött 6 év alatt összesen öt nagylemeze jelent meg. Többször feltűnt a színház világában is, játszott az Arany János Színházban, a Független Színpadon, az Új Színházban és a Krétakör Színházban is. Zséda örömmel vállalta 2016-ban és idén is a zsűrizést Caramel, Frenreisz Károly és Both Miklós mellett az Eurovíziós Dalfesztiválon. Nagy megtiszteltetés volt számára, hogy az idén a nemzetközi zsűriben is képviselhette Magyarországot. 2017 augusztus 12-én nagyszabású koncerttel ünnepelte szólókarrierjének 15 éves jubileumát a Budapest Parkban.

Szerep

Anya (Álomutazó) - Tomi anyukája egy kicsit más, mint a többi gyerek mamája. Bár ugyanúgy szereti a kisfiát, mint minden édesanya, odabújni mégsem lehet hozzá. Ő ugyanis űrhajós, aki épp egy Mars expedíción vesz részt. Ám ha a családnak szüksége van a jelenlétére, képes a legváratlanabb pillanatban betoppanni az űrből.

Kapcsolódó produkciók
 • Szereplő
  • Álomutazó
   Álomutazó
   2017
   A hazai sztárokat és ismerős slágereket felvonultató családi musical történetének középpontjában továbbra is arra a kérdésre keressük a választ, hogy miért álmodunk, mire valók az álmok és miért vannak a rossz álmok.

Nyomj Entert a kereséshez, vagy Esc-et a visszalépéshez!

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

Elérhetőségeink

Tulipántündér Produkciós Non-profit Kft.
Levelezési cím: 1054 Budapest, Báthory utca 6 2/3
Telefonszám: +36 30 922 8194
E-mail: gabriella.illes@tulipantunder.hu