Hazatalálsz

Hazatalálsz

A klasszikus, történetalapú sorozat nagyon erős szereplőgárdával csábítja a képernyők elé a nézőket. A sorozat különlegessége, hogy nem épített díszletben, hanem valós helyszíneken forgatják az epizódokat.

Folytatódik a Hazatalálsz, jön a második évad!

Január 23-án indult a TV2 új napi sorozata, a Hazatalálsz. Farkasliget lakóinak fordulatokkal teli életét tíz héten át követhették a nézők, ám az évad március 31-én befejező epizódjához érkezett. A közönségnek hála, a széria olyan népszerűségre tett szert, ami folytatásra ösztönözte a csatornát: hamarosan érkezik a második évad!

Az árvaházból indult és 26 évvel később folytatódó édes-bús történet hamar a nézők szívébe lopta magát. A klasszikus szerelmi háromszög tematika mellett az izgalmas krimi szál tette sokszínűvé, izgalmassá a sztorit. Raja, Tamás és Virág vívódásai mellett Janka korai demenciája, Tibor idegőrlő kettős élete, Márkó üldözöttsége, Trixi viszonzatlan szerelme és az általa okozott fatális baleset mind-mind hozzájárultak ahhoz, hogy a Hazatalálsz hamar elnyerte a nézők szimpátiáját és estéről estére képernyő elé ültetett többszázezer embert.
Az évad átlagos nézőszámát tekintve a sorozat jelentős fölénnyel lett idősávja legnézettebb műsora, ami azt jelenti, hogy a Hazatalálsz idején a legtöbb néző a TV2-t választotta mindhárom kiemelt korcsoportban (A18-59, A18-49, A4+). Az első évad egy-egy epizódját átlagosan több, mint félmillióan követték figyelemmel a teljes lakosság körében, amely a nézők 16,1%-át jelentette. Az online felületeken is népszerűnek bizonyult a tartalom, az utolsó adás előtt napig 1.346.890 videóindítást generált a sorozat a TV2 Play platformon.

Bíztunk benne, hogy a Hazatalálsz egy olyan történetet hoz a TV2 nézőinek, amit érdemes napról napra követni. A kiváló szereplők, az alkotógárda, a forgatókönyv mind hozzájárultak ahhoz, hogy bejelenthetem: berendeltük a második évadot és mi is kíváncsian várjuk, hogyan alakul Farkasliget lakóinak további élete. – nyilatkozta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója, aki azt is elárulta, hogy a második évad írásánál az alkotók több szabadságot kaptak, eltérhetnek az eredeti, horvát forgatókönyvtől.

A sorozat első szezonjának fináléjában váratlanul betoppan Mesi születésnapjára az édesanyja, Kata. Hogy az anyai szíve húzta haza, a válást jött intézni, vagy Raja bosszújának eszköze lesz, ez a jövő zenéje, ahogy az is, hogy a partra vetett szőnyeg elvezeti-e a rendőrséget Trixiékhez, kiderül-e a gyilkos személye? Márkó tényleg hátat fordít a családjának? Vajon megbocsát-e Tamás Editnek és rendeződik Brigi sorsa? Megannyi kérdés, amire választ a Hazatalálsz második évada ad majd!

Hazatalálsz – második évad – hamarosan a TV2 műsorán

A sorozat werkfilmjei, amelyek segítségével betekintést lehet nyerni a kulisszák mögé, ide kattintva érhető el.

A teljes sorozat ide kattintva nézhető meg.

Fotóalbum

Nyomj Entert a kereséshez, vagy Esc-et a visszalépéshez!

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

Elérhetőségeink

Tulipántündér Produkciós Non-profit Kft.
Levelezési cím: 1054 Budapest, Báthory utca 6 2/3
Telefonszám: +36 30 922 8194
E-mail: gabriella.illes@tulipantunder.hu