VarázsLiget

VarázsLiget

2021. december 10. és január 2., valamint 2022. december 9. és január 1. között VarázsLigetté változott a budapesti Vajdahunyad Vára előtti terület. Varázslatos programok - tündérfelvonulás, VarázsGömb, Tűzmadarak show, varázstánc – és számtalan karácsonyi finomság várta a gyerekeket.

2022 december 9.

Megelevenedő tündérvilág és varázslatos gyerekprogramok várták a gyerekeket a TulipánTündér Produkció és a HG Média közös rendezvényén a budapesti Városligetben 2021 és 2022 év végén is. A Vajdahunyad Vára előtt megrendezett VarázsLiget karácsonyi díszbe öltözött mesevilága csodálatos kikapcsolódást ígért kicsiknek és nagyoknak egyaránt, akiket hétköznap és hétvégén is színes műsorkínálat várt.

Játékos alkotásra hívott minden nap a VarázsGömb. A kicsik elkészíthették a saját tündérszárnyaikat és varázspálcáikat, amelyeket a hétvégi Tündérfelvonulások alkalmával meg is mutathattak a nagyvilágnak. Minden nap pörgött a VarázsLiget bűvös körhintája, közös rajzolásra invitált a VarázsFal, Papito Bohóc Varázslatos Világa pedig egy különleges csodaláda felkutatására csábította a gyerekeket.

A hétvégék és ünnepnapok látogatói egy ingyenes program keretében A Játékkészítő és az Álomutazó című mesemusicalek ismert dalaira bekapcsolódhattak a VarázsTáncba a Tündérek, valamint a Tűzmadarak artistáinak és tűzzsonglőreinek vezetésével.

A programkavalkád mellett finom falatokban sem volt hiány. Meleg kakaó, kürtöskalács, illatozó sült gesztenye és számos karácsonyi finomság várta a VarázsLiget látogatóit.

Fotóalbum

Nyomj Entert a kereséshez, vagy Esc-et a visszalépéshez!

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

Elérhetőségeink

Tulipántündér Produkciós Non-profit Kft.
Levelezési cím: 1054 Budapest, Báthory utca 6 2/3
Telefonszám: +36 30 922 8194
E-mail: gabriella.illes@tulipantunder.hu