Molcsányi György

Molcsányi György

2013 óta a TulipánTündér Produkció tulajdonosa és producere.

Életrajz

Korábban kereskedelmi vezető volt több nemzetközi médiavállalatnál: MTG, Chello Central Europe, AT Media.

10 éve dolgozik együtt Illés Gabriellával, közös produkciós irodájuk olyan nagyszabású szuperprodukciók, mint A Játékkészítő és az Álomutazó megvalósítását jegyzik, melyeket életét a saját alapötleteiket gondozva vezettek végig az országos sikerekig.

Továbbá utazó kiállítások importjával és élmények fejlesztésével foglalkoznak.
The Champion nevű utazó kiállításuk mellett év végén debütál Európa szerte legújabb saját fejlesztésű Mancs őrjárat kiállításuk.

György érdeklődése középpontjában a technológia fejlődése áll és az eddig hagyományos analóg iparágak, mint a kiállítások és musicalek, filmek világa mellett régóta keresi azokat a lehetőséget, ahol továbbra is történeteket mesélnek el, de már a digitális technológia segítségével, kihasználva az ebben rejlő exponenciális fejlődést.

Végül a választásuk a virtuális valóság alkalmazásra esett, amelynek felhasználásával létrehozták közel 2000 nm-en Közép-Európa legnagyobb virtuális valóság vidámparkját. Itt a nemzetközi vezető élmények mellett a saját fejlesztésű élményeik is megtalálhatóak, amelyeket a magyar piac mellett nemzetközileg is szeretnének értékesíteni múzeumok, science centerek igényeire szabva.

Fotóalbum
Kapcsolódó produkciók
 • Producer
  • Hazatalálsz
   Hazatalálsz
   2023
   A klasszikus, történetalapú sorozat nagyon erős szereplőgárdával csábítja a képernyők elé a nézőket. A sorozat különlegessége, hogy nem épített díszletben, hanem valós helyszíneken forgatják az epizódokat.
  • Szent István Napi felvonulás
   Szent István Napi felvonulás
   2021
   Showműsorok látványvilágát idéző, különleges felvonulás színesítette Szent István napi, nemzeti ünnepünket. Monumentális díszletek, installációk és szobrok, valamint sztárfellépők részvételével megelevenedett Magyarország alapításának története.
  • VarázsLiget
   VarázsLiget
   2022
   2021. december 10. és január 2. között VarázsLigetté változott a budapesti Vajdahunyad Vára előtti terület. Varázslatos programok - tündérfelvonulás, VarázsGömb, Tűzmadarak show, varázstánc – és számtalan karácsonyi finomság várta a gyerekeket.
  • The Champion
   The Champion
   2017
   Első saját kiállításukat is megnyitottuk The Champion néven, amely újabb 60.000 látogatót vonzott mielőtt világkörüli útjára indítottuk.
  • Gooól!
   2016
   Elhoztuk azt a páratlan sportrelikvia-kiállítást is, amely csak Magyarországon a legendás Aranycsapat emléktárgyaival is kiegészült.
  • Living Dinosaurs
   Living Dinosaurs
   2016
   A Jégkorszak legnagyobb élőlényeit mutattuk be a Millenárison.
  • Gateway to Space
   Gateway to Space
   2016
   Elhoztuk a Millenáris Parkba az űrkiállítást, így akkor először a magyar közönség is megnézhette a világ legnagyobb űr-gyűjteményét. Két hónap alatt újabb több mint 100 ezer látogatónak szerezhettünk ezzel örömöt.
  • Future Park
   2018
   A Future Parkba Magyarországon soha nem látott, interaktív játékokat hoztunk, melyek összekötik a virtuális világot a valósággal, ahol életre kelnek a látogatók rajzai és érintésüktől megváltozik a világ.
  • Avatar
   2019
   A világsikert aratott film alapján készült új, interaktív kiállítással mutattuk be a Na’vi-k csodavilágának lélegzetelállító környezetét, inspiráló kultúráját és különleges teremtményeit.
  • The Art of Banksy: Without Limits
   The Art of Banksy: Without Limits
   2020
   A Godot Kortárs Művészeti Intézettel közösen Magyarországra hoztuk a tiktokzatos, világhírű graffiti-művész, Banksy munkásságát bemutató nemzetközi vándorkiállítást.
  • VR Vidámpark
   2019
   Az Európában is egyedülálló VR Vidámparkban 2000 négyzetméteren, 3 szinten várjuk látogatóinkat, akik egy speciális felszerelés segítségével ismerhetnek meg különböző világokat.
  • Toxikoma
   Toxikoma
   2021
   Herendi Gábor új filmje, a Toxikoma, Szabó Győző azonos című önéletrajzi írásán alapul, mely a két főhős, a drogos alfahím (Szabó Győző szerepében Molnár Áron) és az istent játszó pszichiáter (Csernus Imre szerepében Bányai Kelemen Barna) egymásnak feszüléséről és baráttá válásáról szól.
  • A Játékkészítő
   A Játékkészítő
   2014
   A pop-show-musical fergeteges színházi sikere - két év alatt több mint 100 ezer gyerek és felnőtt nézővel - megmutatta, hogy tisztán hazai alapanyagból gyúrva létre lehet hozni olyan előadást, ami akár a Broadway színpadán is megállná a helyét.
  • Álomutazó
   Álomutazó
   2021
   A hazai sztárokat és ismerős slágereket felvonultató családi musical történetének középpontjában továbbra is arra a kérdésre keressük a választ, hogy miért álmodunk, mire valók az álmok és miért vannak a rossz álmok.

Nyomj Entert a kereséshez, vagy Esc-et a visszalépéshez!

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

Elérhetőségeink

Tulipántündér Produkciós Non-profit Kft.
Levelezési cím: 1054 Budapest, Báthory utca 6 2/3
Telefonszám: +36 30 922 8194
E-mail: gabriella.illes@tulipantunder.hu