Álomutazó

Álomutazó

A hazai sztárokat és ismerős slágereket felvonultató családi musical történetének középpontjában továbbra is arra a kérdésre keressük a választ, hogy miért álmodunk, mire valók az álmok és miért vannak a rossz álmok.

Az Álomutazó egy olyan világban játszódik, ahol már senki sem alszik, ezért senki nem is álmodik. Az emberek napi 24 órát dolgoznak, a gyerekek szinte az egész napjukat a suliban töltik, és csak azért mennek haza, hogy megcsinálják a házi feladatot. Az élet minden területét a mesterséges intelligencia irányítja, és még a pislogás is a hatékonyság elleni bűntettnek számít. A történet főhőse, Tomi a tízéves kissrác azonban egy álombárány segítségével harcba indul az álomvilág megmentéséért.

Bemutató

A legelső előadás 2017 karácsonya és újév között került bemutatásra a BOK csarnokban, ahol több mint 50 ezer néző láthatta. A nagy sikernek köszönhetően egy évvel később, 2018 karácsonyán újra színpadra lett állítva, és ismét 50 ezren láthatták a produkciót.

Ismertető

Magyarország legismertebb színészei és énekesei egy színpadon - Stohl András, Szabó Győző, Hajdu Steve mellett olyan ismert nevek csatlakoztak a szuperprodukcióhoz Schell Judit, Keresztes Ildikó, Zséda (Zsédenyi Adrienn), Falusi Mariann, Varga Viktor és Ábel Anita személyében.

Minden idők legnagyobb magyar színpadi produkciója - A Broadway világát idéző díszletek monumentalitását mi sem mutatja jobban, mint a mesemusical színpadának mérete, ami 1000 m2 alapterületű és 12 méter (4 emeletes ház magasságának felel meg) magas.

Egyedülálló látványvilág - Az Álomutazó kreatív tanácsadója a Valami Amerika filmek, a Társasjáték és a Kincsem nagysikerű rendezője, Herendi Gábor. A látványtervező Rajcsányi Balázs, Bass Awards silver és bronze díjas díszlettervező álmodta meg, aki többek között az X-Factor, a Csillag Születik és a Megasztár díszlet- és látványtervezőjeként vált ismerté. A darab formatervezett kosztümjei Az Év jelmeztervezője-díjat is elnyert Bujdosó Nóra alkotásai.

Fantasztikus alkotók - Az Álomutazó rendezője és koreográfusa a Kossuth-díjas táncos, koreográfus, rendező Juronics Tamás. A tánckarban pedig a Szegedi Kortárs Balett és a Rippel Brothers Akadémia artistáit tűnnek fel. A darabot Vinnai András, Szép Ernő-díjas író írta, akinek humorát a nézők a Dumaszínházból is ismerhetik. A munkában továbbá részt vett a Kincsemet és a Liza, a rókatündért forgatókönyvíróként jegyző Hegedűs Bálint. A dramaturg a Szegedi Nemzeti Színház korábbi irodalmi vezetője, Almási-Tóth András volt.

Az év legjobb slágerei egy darabban - Orbán Tamás és Rakonczai Viktor A Játékkészítő című darabban is bizonyították, hogy kiváló, összeszokott párost alkotnak, ami az Álomutazóban sem lesz másként.

Álomutazó dalok

A Spotify és az iTunes szolgáltatásokból már letölthetőek az #Álomutazó slágerei!

Webshop

Az Álomutazó Webshopban a kedvenc Baris ajándéktárgyak mellett A Játékkészítőhöz kapcsolódó termékek is kaphatóak.

Fotóalbum

Nyomj Entert a kereséshez, vagy Esc-et a visszalépéshez!

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

Elérhetőségeink

Tulipántündér Produkciós Non-profit Kft.
Levelezési cím: 1054 Budapest, Báthory utca 6 2/3
Telefonszám: +36 30 922 8194
E-mail: gabriella.illes@tulipantunder.hu