Ábel Anita

Ábel Anita

Ábel Anita hároméves korában került képernyőre gyerekszínészként, 5 évesen pedig már főszerepet játszott. Ábel Péter író, filmtörténész lánya a MÚOSZ Bálint György Újságíró Akadémiáján, az Egri Tanárképző Főiskolán és Gór Nagy Mária Színitanodájában is végzett. Filmes és későbbi színházi szerepei mellett műsorvezetőként is híressé vált. A szókimondásáról és humoráról ismert színésznő az elmúlt években showműsorokban és napi kvíz műsorokban is remekelt, mindezek mellett pedig szinkronszínészként számos sikerfilmnek adta hangját.

Szerep

Vigyor - Álomkészítő (Álomutazó) - A vicces álmok felelőse. Ha reggel vigyorogva ébredsz, és alig várod, hogy elmeséld valakinek, milyen vicceset álmodtál, akkor Vigyor volt az, aki az álmodat készítette. Mindenből viccet csinál, mert jól tudja, hogy a félelem a nevetéssel győzhető le a legkönnyebben. Rémmel gyakran szállnak vitába szakmai kérdésekben. Mivel jelenleg ő is munkanélküli, mostanság főleg kutyáknak és hörcsögöknek készít álmokat, ők azonban nem értékelik olyan nagyra a humorát.

Kapcsolódó produkciók
 • Szereplő
  • Álomutazó
   Álomutazó
   2021
   A hazai sztárokat és ismerős slágereket felvonultató családi musical történetének középpontjában továbbra is arra a kérdésre keressük a választ, hogy miért álmodunk, mire valók az álmok és miért vannak a rossz álmok.

Nyomj Entert a kereséshez, vagy Esc-et a visszalépéshez!

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

Elérhetőségeink

Tulipántündér Produkciós Non-profit Kft.
Levelezési cím: 1054 Budapest, Báthory utca 6 2/3
Telefonszám: +36 30 922 8194
E-mail: gabriella.illes@tulipantunder.hu