Falusi Mariann

Falusi Mariann

Artisjus-díjas magyar dzsesszénekes, rádiós- és televíziós műsorvezető, színésznő, a Pa-Dö-Dö együttes tagja. A Stúdium Dixieland szólóénekese volt, Kubában, és Mongóliában is fesztiválgyőztes lett. 1988 óta a PA-DÖ-DŐ duó tagja, amelyben társa Lang Györgyi. 2007-ben a Csillag születik című tehetségkutató műsor zsűritagja volt, 2008-ban szerepelt a “Celeb vagyok, ments ki innen!” című valóságshow-ban. 2010 óta Lang Györgyivel minden szerdán Ötös címmel népszerű beszélgetős műsort vezet a Klubrádióban. 2011-ben A Nagy Duett című műsorban szerepelt, majd a Megasztár egyik zsűritagja lett. Folyamatosan koncertezik szólóban, nagyon népszerűek önálló estjei és Presser Gáborral közös koncertje is.

Szerep

Idill - Álomkészítő (Álomutazó) - A szép álmok készítője. Ő az, aki kilesi a legtitkosabb vágyaidat, hogy miután elalszol, elvigyen oda, ahol még sohasem jártál. Kedves, szelíd és imádja a gyerekeket. Ő ad erőt a nehéz időszakokban. Rémmel és Vigyorral viszont gyakran meggyűlik a baja, az ő feladata, hogy időnként rendet tegyen közöttük. Sajnos jelenleg munkanélküli.

Kapcsolódó produkciók
 • Szereplő
  • Álomutazó
   Álomutazó
   2021
   A hazai sztárokat és ismerős slágereket felvonultató családi musical történetének középpontjában továbbra is arra a kérdésre keressük a választ, hogy miért álmodunk, mire valók az álmok és miért vannak a rossz álmok.

Nyomj Entert a kereséshez, vagy Esc-et a visszalépéshez!

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

Elérhetőségeink

Tulipántündér Produkciós Non-profit Kft.
Levelezési cím: 1054 Budapest, Báthory utca 6 2/3
Telefonszám: +36 30 922 8194
E-mail: gabriella.illes@tulipantunder.hu