Hajdu Steve

Hajdu Steve

Hajdu Steve Ruttkai Éva-emlékdíjas és Hegedűs Gyula-emlékgyűrű díjas színész és rádiós műsorvezető, aki több mint 30 színházi darabban szerepelt. Továbbá olyan nagy sikerű filmekben volt látható, mint a Magyar vándor, Üvegtigris 2., Papírkutyák és a Liza, a rókatündér.

Szerepek

Nagyokos (Álomutazó) - Mesterséges intelligencia, aki mindenbe beleüti a processzorát. Mindent jobban tud mindenkinél, állandó segítőkészsége mindenkinek az agyára megy. Arra programozták, hogy Tominak egy perc nyugta se legyen, folyton szekálja valamivel. Ráférne egy szoftverfrissítés, ugyanakkor elég menő, ha valaki egyszerre tud porszívózni és reggelit készíteni.

Dzsinn (A Játékkészítő) - A Játékkészítő portása, mindenese. Rengeteg feladat hárul rá, így például ő fogadja és listázza a Játékkészítő birodalmába, gyárába érkezőket. Próbálja lelkiismeretesen végezni a munkáját, de rendszeresen elkésik, és kissé már belefáradt a mesefigurák áradatába. Ráadásul a protekciós ajándékokat sem veti meg.

V Miniszter, alias Vezető (A Játékkészítő) - Aquatánia minisztere. Régimódi, körülményeskedő bürokrata. Fölöttébb ravasznak képzeli magát, de igazából nem sok önálló gondolata van. Viszont pontos, megbízható, hűséges és rendületlen odaadással szolgálja úrnőjét.

Pongrácz király (A Játékkészítő) - A mesék bölcs, öreg királya. Ez persze inkább csak a PR, mert valójában meglehetősen szétszórt és konzervatív. Lányait, köztük Aranykát például igen régimódi elvek szerint neveli. Szigorúnak, határozottnak akar mutatkozni, pedig eléggé befolyásolható – például kérdés nélkül odaígéri Aranykát egy félelmetes sárkánynak. Nagy politikusnak tartja magát, de a saját háza táján sem tud rendet tartani.

Kapcsolódó produkciók
 • Szereplő
  • A Játékkészítő
   A Játékkészítő
   2014
   A pop-show-musical fergeteges színházi sikere - két év alatt több mint 100 ezer gyerek és felnőtt nézővel - megmutatta, hogy tisztán hazai alapanyagból gyúrva létre lehet hozni olyan előadást, ami akár a Broadway színpadán is megállná a helyét.
  • Álomutazó
   Álomutazó
   2021
   A hazai sztárokat és ismerős slágereket felvonultató családi musical történetének középpontjában továbbra is arra a kérdésre keressük a választ, hogy miért álmodunk, mire valók az álmok és miért vannak a rossz álmok.

Nyomj Entert a kereséshez, vagy Esc-et a visszalépéshez!

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

Elérhetőségeink

Tulipántündér Produkciós Non-profit Kft.
Levelezési cím: 1054 Budapest, Báthory utca 6 2/3
Telefonszám: +36 30 922 8194
E-mail: gabriella.illes@tulipantunder.hu