Rakonczai Viktor

Rakonczai Viktor

13 éves kora óta zongorázik, 1997-ben kezdett foglalkozni a könnyűzenével és rögtön az első formációval a VIP együttessel Magyarországot képviselhette az Eurovíziós Dalfesztiválon Dublinban, -a "Miért kell hogy elmenj?" c. dallal-, ahol az angol közönség a 3. helyre szavazta a produkciót és így a 11. helyet sikerült megszerezniük. 2001 óta elsősorban zeneszerzőként, zenei producerként tevékenykedik, amit a közönség már több tucatnyi arany és platinalemezzel hálált meg, illetve a szakma különböző zeneszerzői díjakkal ismerte el Viktor munkáját. Többek között artisjus (az év zeneszerzője), emerton (A magyar rádió zeneszerzői díja), valamint fonogram díjjakkal büszkélkedhet.

Kapcsolódó produkciók
 • Zeneszerző
  • Álomutazó
   Álomutazó
   2021
   A hazai sztárokat és ismerős slágereket felvonultató családi musical történetének középpontjában továbbra is arra a kérdésre keressük a választ, hogy miért álmodunk, mire valók az álmok és miért vannak a rossz álmok.
 • Vezető zeneszerző
  • A Játékkészítő
   A Játékkészítő
   2014
   A pop-show-musical fergeteges színházi sikere - két év alatt több mint 100 ezer gyerek és felnőtt nézővel - megmutatta, hogy tisztán hazai alapanyagból gyúrva létre lehet hozni olyan előadást, ami akár a Broadway színpadán is megállná a helyét.

Nyomj Entert a kereséshez, vagy Esc-et a visszalépéshez!

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

Elérhetőségeink

Tulipántündér Produkciós Non-profit Kft.
Levelezési cím: 1054 Budapest, Báthory utca 6 2/3
Telefonszám: +36 30 922 8194
E-mail: gabriella.illes@tulipantunder.hu