Schell Judit

Schell Judit

Jászai Mari–díjas, Érdemes Művész. 1995-ben végzett a Színház-és Filmművészeti Egyetemen, három gyermek édesanyja. 1995-től a Radnóti Színház, majd 2003-tól 2012-ig a Nemzeti Színház tagja. Jelenleg a Thália Színházban látható, többek között a Gellérthegyi álmokban, melyben nemcsak játszik, de rendező is. Sok filmes alakítása közül az egyik legismertebb a Csak szex és más semmiben Dóra szerepe, melyért 2006-ban elnyerte a Monte Carlói Filmfesztivál legjobb női főszereplőjének járó díját.

Szerep

Cosinus tanárnő (Álomutazó) - Tomi vaskalapos osztályfőnöke, aki hírből sem ismeri a tréfát, a kedvességet pedig időpocsékolásnak tartja. A hatékonyság és az éberség megszállottja, jajj annak, aki pislogni mer az óráján! Mindene a hatalom és a pontosság, ha ő lenne a világ ura, a világ nagyon rosszul járna vele. Márpedig ő szívesen elvállalná ezt a tisztséget.

Kapcsolódó produkciók
 • Szereplő
  • Álomutazó
   Álomutazó
   2021
   A hazai sztárokat és ismerős slágereket felvonultató családi musical történetének középpontjában továbbra is arra a kérdésre keressük a választ, hogy miért álmodunk, mire valók az álmok és miért vannak a rossz álmok.

Nyomj Entert a kereséshez, vagy Esc-et a visszalépéshez!

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

Elérhetőségeink

Tulipántündér Produkciós Non-profit Kft.
Levelezési cím: 1054 Budapest, Báthory utca 6 2/3
Telefonszám: +36 30 922 8194
E-mail: gabriella.illes@tulipantunder.hu