Wolf Kati

Wolf Kati

Wolf Katalin karrierje már 7 évesen ívelni kezdett, mikor egy ország ismerhette meg a Vuk főcímdal énekeseként. 2010-ben a magyar X-Faktor műsorában tűnt fel, és 2011-ben már hazánkat képviselte a 2011-es Eurovíziós Dalfesztiválon, Düsseldorfban, a What About My Dreams? című dallal. Teljesítményéért megnyerte a dortmundi rádió Eurovíziós különdíját. Ugyanabban az évben az év női előadója címet is elnyerte, majd 2012-ben A Dal zsűritagjaként láthattuk újra képernyőn. Számos toplistás sláger és album köthető nevéhez. 2019-ben a Szerelem, miért múlsz? című dala az évtized dala lett a MAHASZ összesítése alapján.

Szerep

Anya (Álomutazó) - Tomi anyukája egy kicsit más, mint a többi gyerek mamája. Bár ugyanúgy szereti a kisfiát, mint minden édesanya, odabújni mégsem lehet hozzá. Ő ugyanis űrhajós, aki épp egy Mars expedíción vesz részt. Ám ha a családnak szüksége van a jelenlétére, képes a legváratlanabb pillanatban betoppanni az űrből.

Kapcsolódó produkciók
 • Szereplő
  • Álomutazó
   Álomutazó
   2021
   A hazai sztárokat és ismerős slágereket felvonultató családi musical történetének középpontjában továbbra is arra a kérdésre keressük a választ, hogy miért álmodunk, mire valók az álmok és miért vannak a rossz álmok.

Nyomj Entert a kereséshez, vagy Esc-et a visszalépéshez!

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

Elérhetőségeink

Tulipántündér Produkciós Non-profit Kft.
Levelezési cím: 1054 Budapest, Báthory utca 6 2/3
Telefonszám: +36 30 922 8194
E-mail: gabriella.illes@tulipantunder.hu